Oprichting FemNa40.nl
FemNa40.nl profileert zich via internet in de vorm van een lifestyle magazine/platform voor de 40+ vrouw.

Wij kiezen bewust voor de 40+ vrouw vanwege de levenservaring en omdat wij een eigen community willen hebben waar wij elkaar kunnen vinden. Uiteindelijk zitten wij allemaal in de zelfde doelgroep, ook wat anti-aging betreft.

Website FemNa40.nl
FemNa40.nl biedt een dynamisch, actief en aantrekkelijk platform, waar de moderne 40+ vrouw kan schrijven over haar belevenissen, interesses, nuttige tips en wetenswaardigheden. FemNa40 heeft een landelijk netwerk, een sterk imago en streeft naar een grote diversiteit aan bezoekers en schrijvers.

FemNa40 is de website waar je jezelf mag zijn. Of je nu van tuinieren, lezen, spiritualiteit of botox houdt of op zoek bent naar informatie of een lekker recept.

De lezeressen en schrijfsters kunnen elkaar stimuleren en motiveren vanuit hun eigen kracht, ideeën,talenten. en/of professionaliteit. Zie het als een soort bijenkorf waar van alles te vinden is!
Wij willen deze kwaliteiten verzamelen, delen en bundelen; dat is waar het bij FemNa40 om gaat. Daarmee kun je een ander net even dat duwtje in de goede richting geven.

Missie FemNa40.nl
Naast het zijn van een prachtig inspirerend lifestyle magazine op internet, gaat FemNa40 zich onderscheiden van andere vrouwensites door veel aandacht te schenken aan vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk in de breedste zin van het woord. Iets voor een ander betekenen staat bij FemNa40 hoog in het vaandel!

Het financieel ondersteunen van goede doelen behoort ook tot onze missie. Zodra wij geld gaan genereren uit advertenties e.d. wordt dit opgezet. Onze lezers worden betrokken bij de keuze van de doelen.

Ongekend talent?
Ben je geïnspireerd geraakt door ons verhaal? Dan nodigen wij je graag uit om het ongekende talent dat je wellicht in je hebt, eens aan te spreken. Wij zijn altijd op zoek naar schrijfsters die (met enige regelmaat) een leuk artikel willen schrijven voor de site. Dit kan onder je eigen naam, maar mag ook anoniem.

Lijkt het je leuk maar weet je niet of het je het schrijven in de vingers hebt? Neem dan eens contact op voor een informatief gesprek. De redactie redigeert, indien noodzakelijk, de door jou aangeleverde tekst. Wij denken graag in mogelijkheden!

Mail je naam, telefoonnummer en korte motivatie naar info@femna40.nl en je kunt rekenen op onze steun!