'DOE ALLES MET PASSIE EN MAAK JE DROMEN WAAR'!

         Monique Veenman, oprichtster van FemNa40.nl

 


 

Onze motivatie om FemNa40 te starten is geweest om vrouwen een feelgood en positief lifestyle magazine-platform te bieden en om andere 40+ vrouwen te ontmoeten. Wij willen onze eigen community met leeftijdgenoten, ervaringen, problemen, interesses en hoogtepunten.

Ons doel is te inspireren, motiveren, stimuleren en delen van kennis. Uit jouw ervaring of professionaliteit. De inbreng, warmte, beleving, waarheid en oprechtheid van onze bezoekers en professionals is essentieel voor deze site. Een site waar je jezelf MAG en KAN zijn, waar je je thuisvoelt.

Je hoeft zeker geen maatje 36/38 te hebben. Iedereen is uniek en mooi zoals zij is, wees blij en trots op wie je bent.
Welke achtergrond je ook hebt. Er wordt niet geoordeeld. Je maakt je eigen keuzes en laat je niet in een hokje plaatsen. Je wilt de dingen doen die je zelf leuk vindt en niet de dingen doen die een ander voor je bedenkt (pleasen).

Wij hebben vrijwilligsters gevonden die hun ervaringen in de vorm van artikelen met een ieder willen DELEN, door het plaatsen van een mooi verhaal, uit het leven gegrepen of uit iemands professionaliteit. Als FemNa40 hebben wij al heel veel inspirerende mensen, vrouwen en mannen, mogen ontmoeten en wij zijn dankbaar voor de samenwerking met hen. 

Er is een groot netwerk van 40+ vrouwen ontstaan, die graag iets voor de ander willen betekenen. Wij kunnen allemaal veel voor elkaar betekenen, jullie kunnen elkaar bij ons op FemNa40.nl vinden.

FemNa40 is onderdeel van EEN Media, een multimediaal bedrijf dat met het huidige portfolio één van de grootste online publishers is op het gebied van vrouwen, mode, beauty en lifestyle.

Het team van FemNa40 is een heel hecht team. Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en talenten, welke heel mooi op elkaar aansluiten. Wij zijn dit team en de grote groep vrijwilligers dankbaar voor hun bijdrage aan FemNa40.nl.

De site wordt in de nabije toekomst verrijkt met een community (forum). Alles stap voor stap! Voor tips, vragen, leuke ideeën en reacties staan wij altijd open. Deze kun je mailen naar info@femna40.nl.

Alvast veel leesplezier en misschien tot ziens en vergeet niet elke dag even te femmen (naar de site te gaan)!

Met vriendelijke groet,
Team FemNa40