De nieuwste trends op drankgebied
Consumenten gaan steeds meer voor bewust eten en drinken. We gaan voor natuurlijke, eerlijke en verse producten. Met eten zie je dit al wat langer.
Ik ben eigenaar van een slijterij en geboren op 28 maart 1970. Van beroep ben ik Vinoloog, Liquorist en Bieroloog.
Wat helemaal leuk is dat ik de laatste 3 jaar met mijn team behoor tot de 10 Beste Slijterij van Nederland.
Consumenten gaan steeds meer voor bewust eten en drinken. We gaan voor natuurlijke, eerlijke en verse producten. Met eten zie je dit al wat langer.
Op 1 januari tussen 00:02 en 00:30 spoelt men de oliebollen met de inhoud van ongeveer 1 miljoen flessen Champagne weg, éénderde van de totale jaarconsumptie (doodzonde!).
Voor ons is december een hele belangrijke en mooie maand, waar wij eigenlijk het hele jaar naartoe leven. Een feestelijke maand met heel veel geschenken en er worden heerlijke dranken gedronken.