Heerlijke roergebakken volkorenpasta met een currypasta en kokosmelk.
Dit gerecht is makkelijk klaar te maken wanneer je eens wat minder tijd hebt om in de keuken te staan.
Benodigdheden (4 personen)
- 400 gr volkorenpasta
- zout
- 4 eetlepels. milde olijfolie
- 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- 2 kroppen ijsbergsla, in reepjes
- 2 flinke eetlepels currypaste (bijvoorbeeld 'madras' van patak)
- 4 dl kokosmelk
Bereiding
De volkorenpasta in ruim kokend water met zout, volgens de gebruiksaanwijzing, beetgaar koken en in een vergiet laten uitlekken. Terwijl de pasta kookt de knoflook fijnsnijden en de ijsbergsla in reepjes snijden.
De wok of braadpan verhitten en olie toevoegen. IJsbergsla en knoflook toevoegen en ongeveer 1 minuut roerbakken. Currypaste toevoegen en vervolgens kokosmelk. Dit mengsel 3 minuten laten koken. Volkorenpasta toevoegen en 1 minuut mee laten bakken. Breng het mengsel op smaak met zout. Easy does it!
Eet smakelijk!